En lille dreng ramt af kolera sover i et behandlingscenter

Støt verdens børn

Sådan donerer du til UNICEF

Der er mange måder at donere for at hjælpe børn. Den hurtigste og nemmeste måde er at give et bidrag på UNICEF Danmarks hjemmeside. En månedlig PBS donation giver os stabilitet i at nå korte og langsigtede mål og er den mest effektive måde at støtte på. Ved tilmelding via unicef.dk kan du ikke indtaste dit Grønlandske telefon og postnummer, men de er ikke nødvendige for tilmelding som Verdensforælder, vi har dog lavet en tilpasset formular her, hvor du kan tilmelde dig.

Hvis du foretrækker at give bestemte gaver til børn, anbefaler vi at købe en verdensgave gennem vores shop her. I UNICEF Shoppen kan du også købe merchandise og vise din støtte til UNICEF, f.eks. med en af vores flotte t-shirts eller den farverige SDG pin.

Egen indsamling

Start din egen indsamling!

Du kan blive din egen indsamlingschef. Start en online indsamling og inviter dine venner, din familie og dit netværk til at være med i din indsamling til netop det formål som du bestemmer.
Læs mere om privat indsamling.

Hvad er en verdensforælder

Bliv Verdensforælder

Som UNICEF Verdensforælder spiller du en helt afgørende rolle i rigtig mange børns liv. For som Verdensforælder giver du den mest effektive hjælp. Læs mere om Verdensforældre her, eller tilmeld dig via den tilpassede formular her.

Køb verdensgaver og merchandise i unicef webshoppen

UNICEF webshop

Giv en Verdensgave til udsatte børn. Køb f.eks. malariamedicin. Du får et kort, du kan give til en god ven. Du kan også købe vores lækre merchandise og samtidig hjælpe børn i nød. Vi har alt fra den populære SDG pin til t-shirts. Se udvalget i vores shop her.

En pige holder sin unicef tekstbog i favnen

Du kan også støtte via netbank

Overfør bidrag til Reg: 4183 Konto: 342 0000